stylish photoblogs
shutterchance.com
all photoblogs
random photoblog
bookmark
sign up
>  forums  >  Site development  >  default ShMood
4 posts in this topic
 search only title title & message

author message date posted   
 
default ShMood
2 Aug 2006 at 12:49 GMT
number of posts: 94
member since:
location:

status: offline
(More whining from Minelmio)

Although I have chosen the red default ShMood in my preferences I always still have to change from yellow to red manually when I submit new posts... does anyone else have this problem or is it just me?

NM
 
re: default ShMood
2 Aug 2006 at 23:12 GMT
number of posts: 13
member since:
location:

status: offline
me too
I also USED to have to put in the country manually when posting a comment, it always used to jump to the country the person whose picture I was commenting on was from. But that resolved itself
The Maven  [admin] 
re: default ShMood
3 Aug 2006 at 08:29 GMT
number of posts: 330
member since: 13 Jan 06
location: uk

status: offline
Thanks for reporting the issue. We'll be looking at fixing it over the next couple of days.

For the country, we upgraded the code a while back that gets the data from your profile if you've signed in.
John  [admin] 
re: default ShMood
5 Aug 2006 at 21:24 GMT
number of posts: 462
member since: 4 Jun 06
location: uk

status: offline
NM,

Finally got round to it and defaultShMood should be working properly now.


quick reply
 
must be filled in
message
 
image
 
fill in code   in this box
 


what's going on?
  0 members currently browsing forum
596 topics in total in this forum
4 posts in total in this topic
latest post was 5 Aug 2006 in default ShMood


© all rights reserved. photographs, images and content are copyright of their photographers